Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са универсален слънцезащитен и топлоизолационен продукт.
Основни предимства на този тип щори:- Подобрен климатичен контрол: Не позволяват прекомерното нагряване/изстудяване на стъклата и оттам подобряват изолационните качества на прозорците с около 30% , което спестява енергийни разходи.  Не позволяват развитието на кондезна влага по стъклата на прозорците.
– По-чиста жилищна среда:  Спират праха и мръсотията от оживени улици и булеварди. Намаляват шума.
– По-голяма сигурност: Проникването чрез взлом през прозорци и балконски врати при спуснати щори е максимално затруднено и почти невъзможно.
– Подобрен контрол на светлината: Лесно дозиране на слънчевата светлина, избягване ефекта на заслепяването. Спомагат за предпазване на обзавеждането от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето.
– Подобрен комфорт: Предпазват от нежелани погледи и осигуряват спокоен сън по всяко време на денонощието.
– По-голяма стойност: Ролетните щори повишават стойността на Вашето жилище, удължавайки и живота на прозорците, подовите настилки, мебели, и т.н.

    Външни алуминиеви щори 

alshtora

 

Изградени са от леко дъгообразно извити алуминиеви ламели, запълнени с полиуретанова пяна . Така те са с по-добра изолация и устойчивост при силен вятър. Естествено водачите, кутията и свързващите елементи са алуминиеви. Тези щори подлежат на значително по-дълга експлоатация и са по-издържливи на атмосферни влияния.

    Външни PVC щори

pvcshtora

Външните PVC щори са сравнително по-икономичен,но по-неустойчив вариант от алуминиевите. Състоят от висококачествени PVC ламели, а водачите, кутията и свързващите елементи са алуминиеви за по-голяма здравина.Външните щори допълват прозореца до функционална цялост.

 

Независимо кой вид ще избере клиента,- ще си осигури надеждна слънцезащита
– ще направи помещението по-хладно през лятото
– ще получи допълнителна топлоизолация през зимата
– ще се защити от шум
– ще се предпази от любопитни погледи